Schakelkasten

Schakelkasten

Bij het ontwerp, de productie en de levering van schakelkasten werkt Opera volgens Lean Manufacturing. Oftewel, het tegengaan van verspilling binnen het gehele proces. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorkomen van fabricagefouten en overproductie.

Efficiënte werkwijze productie schakelkasten

Alles bij Opera is gericht op efficiency. Van het bestellen van een schakelkast tot het afleveren ervan. Door onze snelle reactiesnelheid en hoge mate van flexibiliteit zijn we in staat maatwerk te leveren op hoog niveau.

We werken op basis van Quick Response Manufacturing. Hierbij bekijken we waar en hoe we in de verschillende schakels van het proces tijdwinst kunnen boeken. Want kortere doorlooptijden betekent doorgaans kleinere voorraden en minder productie- en verborgen kosten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schakelkast? Neem dan hier contact met ons op.

Geen vraag is te complex

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Of vul het contactformulier in
Electrical engineering

Bekijk de Vekon trailer

Wij zijn trots op wat we doen. We geven u daarom graag een kijkje achter de schermen. Klik hieronder om onze video te bekijken.

Of liever een vrijblijvende kennismaking?

Wij komen graag bij u langs op locatie of nodigen u bij ons uit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Trailer
  Wij bieden

  • Het leveren van flexibele, professionele capaciteit voor technische projecten
  • Het (her)ontwerp van producten, inclusief selectie van componenten
  • Het samenstellen en tijdig leveren van besturingskasten en –panelen
  • Kostenbesparend voorraadbeheer en logistieke optimalisatie

  Diensten

  Vekon (staat voor):

  EXPERTISE RONDOM SLIM ONTWIKKELEN EN PRODUCEREN FLEXIBILITEIT DOOR MODULAIR ONTWERPEN EN BOUWEN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN DOOR CONTINU INVESTEREN

  Slimmer samenwerken

  Vekon werkt voor:

  Wemo
  Boonedam-logo
  qipc-logo
  alphatronmarine-logo
  Stanley
  Neem direct contact op

  Onze partners