klant specifieke
besturingspanelen

Een effectief proces

Panelenbouw

We verzorgen naast ontwerp ook de besturingspanelen voor de apparaten- en machinebouwer die volledig klantspecifiek zijn, zowel seriematig als op projectbasis. Volgens de overeenkomst ontstaan met de klant wordt er volgens de stuklijst en de tekening aanschaf van de juiste componenten verzorgd, gemonteerd, aangesloten en getest. Bij de kast worden de elektrische schema’s (ECD) meegeleverd.

Materiaal en arbeidskosten minimaliseren

De aanpak van Opera is gefocust op de minimalisatie van arbeids- en materiaalkosten, het toepassen van de modernste productietechnieken, binnen de eigen werkplaats beschikbare technologieën en het geleverde eindproduct. Daarnaast ligt de focus op spoedige beschikbaarheid van de componenten, het eindproduct en korte doorlooptijden.

Het eindproduct beschikbaar in een kort tijdsbestek

De productiekwaliteit van het eindproduct is met dank aan digitalisering een efficient proces. We streven naar vermindering van handling, administratie en voorraadkosten door het voorkomen en minimaliseren van organisatorische en technologische verstoringen. Opera beschikt dankzij standaardisatie over schaalgroottevoordeel, mede hierdoor kunnen we tijdige levering van het eindproduct garanderen.

De afdeling panelenbouw beschikt over gemotiveerde en vakbekwame werknemers

Voor het testen, bedraden en samenstellen van de besturingspanelen beschikken we over gemotiveerde en vakbekwame werknemers die de beschikking hebben over een geoutilleerde werkplaats. We passen moderne hulpmiddelen en moderne montagetechnieken toe in de productie. Daarnaast vindt de bewerking van de kasten volledig plaats in eigen huis.

Geen vraag is te complex

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Of vul het contactformulier in
De productie en panelenbouw van onze kasten vindt volledig op eigen werkvloer plaats

Bekijk de Vekon trailer

Wij zijn trots op wat we doen. We geven u daarom graag een kijkje achter de schermen. Klik hieronder om onze video te bekijken.

Of liever een vrijblijvende kennismaking?

Wij komen graag bij u langs op locatie of nodigen u bij ons uit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Trailer

  Wij bieden

  • Het leveren van flexibele, professionele capaciteit voor technische projecten
  • Het (her)ontwerp van producten, inclusief selectie van componenten
  • Het samenstellen en tijdig leveren van besturingskasten en –panelen
  • Kostenbesparend voorraadbeheer en logistieke optimalisatie

  Diensten

  Vekon (staat voor):

  EXPERTISE RONDOM SLIM ONTWIKKELEN EN PRODUCEREN FLEXIBILITEIT DOOR MODULAIR ONTWERPEN EN BOUWEN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN DOOR CONTINU INVESTEREN

  Slimmer samenwerken

  Vekon werkt voor:

  Wemo
  Boonedam-logo
  qipc-logo
  alphatronmarine-logo
  Stanley
  Neem direct contact op

  Onze partners