Paneelbouwers

Paneelbouwers

Opera staat bekend om het leveren van maatoplossingen tegen concurrerende prijzen. Wij hebben dan ook paneelbouwers in dienst met verregaande technische expertise. Afhankelijk van de vraag, schakelen we de paneelbouwers in met de juiste vakkennis voor de specifieke opdracht. In combinatie met onze moderne apparatuur en werkprocessen staat dit garant voor snel en vakkundig maatwerk.

Kostenbesparende werkwijze

Bij Opera draait alles om kwaliteit, snelheid en efficiency. Onze getrainde medewerkers werken in een moderne werkplaats en zijn vertrouwd met de laatste montagetechnieken. Daarbij zijn onze werkprocessen dusdanig geoptimaliseerd dat we een korte doorlooptijd en snelle levering kunnen garanderen. Of het nu gaat om een losse component of het complete eindproduct.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op.

Geen vraag is te complex

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Of vul het contactformulier in

Bekijk de Vekon trailer

Wij zijn trots op wat we doen. We geven u daarom graag een kijkje achter de schermen. Klik hieronder om onze video te bekijken.

Of liever een vrijblijvende kennismaking?

Wij komen graag bij u langs op locatie of nodigen u bij ons uit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Trailer

  Wij bieden

  Diensten

  Vekon (staat voor):

  EXPERTISE RONDOM SLIM ONTWIKKELEN EN PRODUCEREN FLEXIBILITEIT DOOR MODULAIR ONTWERPEN EN BOUWEN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN DOOR CONTINU INVESTEREN

  Slimmer samenwerken

  Vekon werkt voor:

  Wemo
  Boonedam-logo
  qipc-logo
  alphatronmarine-logo
  Stanley
  Neem direct contact op

  Onze partners