Minimaliseren van
materiaal- en arbeidskosten

Paneelbouw

Naast het ontwerp verzorgt Opera de productie en levering van de klant specifieke besturingspanelen voor de apparaten- en machinebouwer. Dit doen we zowel op projectbasis  als seriematig. Daarbij worden volgens de  tekening en stuklijst die met de klant zijn overeen gekomen alle benodigde componenten aangeschaft, gemonteerd, aangesloten en getest. De bijbehorende elektrische schema’s (ECD) worden met de kast meegeleverd.

Minimaliseren van materiaal- en arbeidskosten

Onze aanpak is  gericht op het minimaliseren van de materiaal- en arbeidskosten, toepassing van moderne productietechnieken en technologieën in onze eigen werkplaats en in het te leveren eindproduct, korte doorlooptijden en snelle beschikbaarheid van component en eindproduct.

Tijdige beschikbaarheid van het eindproduct

Door digitalisering van ons gehele proces werken we aan efficiency en kwaliteit van de productie en het eindproduct. We minimaliseren  oponthoud door het voorkomen van technologische of organisatorische verstoringen en streven naar reductie van voorraadkosten, handling en administratie. Door standaardisatie realiseert Opera schaalgroottevoordelen. We garanderen de tijdige beschikbaarheid van het eindproduct.

Vakbekwame en gemotiveerde medewerkers

Opera beschikt daartoe over een goed geoutilleerde werkplaats en vakbekwame en gemotiveerde medewerkers voor het samenstellen, bedraden en testen van de besturingspanelen. We gebruiken moderne montagetechnieken en moderne hulpmiddelen in productie. Het mechanisch bewerken van de kasten gebeurt machinaal in eigen huis.

Geen vraag is te complex

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Of vul het contactformulier in
Elektrische kasten gerealiseerd door standaardisatie

Bekijk de Vekon trailer

Wij zijn trots op wat we doen. We geven u daarom graag een kijkje achter de schermen. Klik hieronder om onze video te bekijken.

Of liever een vrijblijvende kennismaking?

Wij komen graag bij u langs op locatie of nodigen u bij ons uit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Trailer

  Wij bieden

  • Het leveren van flexibele, professionele capaciteit voor technische projecten
  • Het (her)ontwerp van producten, inclusief selectie van componenten
  • Het samenstellen en tijdig leveren van besturingskasten en –panelen
  • Kostenbesparend voorraadbeheer en logistieke optimalisatie

  Diensten

  Vekon (staat voor):

  EXPERTISE RONDOM SLIM ONTWIKKELEN EN PRODUCEREN FLEXIBILITEIT DOOR MODULAIR ONTWERPEN EN BOUWEN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN DOOR CONTINU INVESTEREN

  Slimmer samenwerken

  Vekon werkt voor:

  Wemo
  Boonedam-logo
  qipc-logo
  alphatronmarine-logo
  Stanley
  Neem direct contact op

  Onze partners