Efficiency en innovatie

Industriële techniek

Opera heeft op de werkplaats beschikking over de modernste en meest innovatieve industriële techniek op de markt. Deze technieken in combinatie met vakbekwame engineers en een geoptimaliseerd werkproces geven Opera de mogelijkheid een spoedige levertijd van het eindproduct te garanderen. 

Minimalisatie van de materiaal- en arbeidskosten

Door te investeren in de laatste technische ontwikkelingen toont Opera zich als marktleider op gebied van innovativiteit op de werkvloer. Het toepassen van efficiency en standaardisatie zorgen voor schaalgroottevoordeelen welke zich alle laten vertalen tot ons volledig geoptimaliseerde werkproces. Onze teams van engineers beschikken over de gevraagde expertise en kunnen dankzij de aanwezigheid van de laatste technologie efficient te werk gaan.

Realisatie van het eindproduct met een korte aanlooptijd

Opera garandeert een korte aanlooptijd van het eindproduct mede omdat het mechanisch bewerken van de kasten in eigen huis gebeurt. Factoren die oponthoud kunnen veroorzaken worden in een vroeg stadium geïdentificeerd en verholpen. We streven in ons werkproces naar reductie van voorraadkosten, handling en administratie.

De beste industriële techniek en engineers

Het testen, bedraden en de samenstelling van de producten worden gedaan op onze geoutilleerde werkplaats door een team van bekwame engineers. De meest moderne montagetechnieken en hulpmiddelen worden bij de productie ingezet. Het geoptimaliseerde werkproces in combinatie met professionele en gemotiveerde engineers garandeert een korte aanlooptijd voor het eindproduct.

 

Geen vraag is te complex

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Of vul het contactformulier in
Industriële techniek bij Opera

Bekijk de Vekon trailer

Wij zijn trots op wat we doen. We geven u daarom graag een kijkje achter de schermen. Klik hieronder om onze video te bekijken.

Of liever een vrijblijvende kennismaking?

Wij komen graag bij u langs op locatie of nodigen u bij ons uit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Trailer
  Wij bieden

  • Het leveren van flexibele, professionele capaciteit voor technische projecten
  • Het (her)ontwerp van producten, inclusief selectie van componenten
  • Het samenstellen en tijdig leveren van besturingskasten en –panelen
  • Kostenbesparend voorraadbeheer en logistieke optimalisatie

  Diensten

  Vekon (staat voor):

  EXPERTISE RONDOM SLIM ONTWIKKELEN EN PRODUCEREN FLEXIBILITEIT DOOR MODULAIR ONTWERPEN EN BOUWEN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN DOOR CONTINU INVESTEREN

  Slimmer samenwerken

  Vekon werkt voor:

  Wemo
  Boonedam-logo
  qipc-logo
  alphatronmarine-logo
  Stanley
  Neem direct contact op

  Onze partners