Efficiënt en modulaire werkwijze

Hardware Engineering

Hardware Engineering betreft het ontworpen en tekenen van het besturingssysteem. Daarbij vertalen we  de functionele eisen en wensen van de klant bij een apparaat of machine naar een elektrotechnisch besturingssysteem.

Calculatie en productie

Dit omvat naast de keuze van componenten ook  het ( digitaal) aanmaken van het tekeningenpakket ten behoeve van calculatie en productie. We nemen in overleg  beslissingen rondom de indeling en opbouw van het systeem, maken onder andere warmteberekeningen en toetsen of het systeem aan alle relevante normen voldoet.

Design-for-flow methode

Opera (her)ontwerpt elektrotechnische besturingskasten volgens de design-for-flow methode, met als doel het systeem efficiënt en modulair op te kunnen bouwen. Hiermee realiseren we een constante productiestroom wat resulteert in een snelle, flexibele beschikbaarheid van het gewenste eindproduct.

Value engineering

Daarnaast passen we value engineering toe; een systematische benadering om op de meest kostenefficiënte wijze een besturingssysteem te realiseren. Daarbij richten we ons op het elimineren van overbodige arbeids- en materiaalkosten.

Geen vraag is te complex

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Of vul het contactformulier in

Bekijk de Vekon trailer

Wij zijn trots op wat we doen. We geven u daarom graag een kijkje achter de schermen. Klik hieronder om onze video te bekijken.

Of liever een vrijblijvende kennismaking?

Wij komen graag bij u langs op locatie of nodigen u bij ons uit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Trailer
  Wij bieden

  • Het leveren van flexibele, professionele capaciteit voor technische projecten
  • Het (her)ontwerp van producten, inclusief selectie van componenten
  • Het samenstellen en tijdig leveren van besturingskasten en –panelen
  • Kostenbesparend voorraadbeheer en logistieke optimalisatie

  Diensten

  Vekon (staat voor):

  EXPERTISE RONDOM SLIM ONTWIKKELEN EN PRODUCEREN FLEXIBILITEIT DOOR MODULAIR ONTWERPEN EN BOUWEN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN DOOR CONTINU INVESTEREN

  Slimmer samenwerken

  Vekon werkt voor:

  Wemo
  Boonedam-logo
  qipc-logo
  alphatronmarine-logo
  Stanley
  Neem direct contact op

  Onze partners