Hardware engineer

Hardware engineer

Al naar gelang je kennisniveau, ervaring en ambities krijg je als hardware engineer bij Opera te maken met allerlei facetten van het vak. Van basic en detail engineering met vooraf bepaalde technische specificaties tot projecten waarbij je vanuit je expertise zelf bepaalde aspecten moet oplossen. Een hardware engineer bij Opera werkt aan uiteenlopende besturingsinstallaties en -systemen voor machinebouwers en industriële klanten.

Snel, efficiënt en flexibel

Bij het (her)ontwerpen van elektrotechnische besturingskasten hanteren onze hardware engineers de Design-for-Flow methodiek. Dit doen we om de kasten modulair en zo efficiënt mogelijk op te bouwen. Deze methode leidt tot een stabiele productiestroom en snelle beschikbaarheid van het eindproduct. Verder passen we Value Engineering toe, bijvoorbeeld door andere componenten te gebruiken of het systeem anders op te bouwen. Kortom, onze hardware engineers doen alles om de arbeidsduur te verkorten en het materiaalverbruik te verminderen.

Wilt u contact komen met ons? Neem dan hier contact met ons op.

Geen vraag is te complex

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Of vul het contactformulier in
AES_Engineering

Bekijk de Vekon trailer

Wij zijn trots op wat we doen. We geven u daarom graag een kijkje achter de schermen. Klik hieronder om onze video te bekijken.

Of liever een vrijblijvende kennismaking?

Wij komen graag bij u langs op locatie of nodigen u bij ons uit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Trailer

  Wij bieden

  • Het leveren van flexibele, professionele capaciteit voor technische projecten
  • Het (her)ontwerp van producten, inclusief selectie van componenten
  • Het samenstellen en tijdig leveren van besturingskasten en –panelen
  • Kostenbesparend voorraadbeheer en logistieke optimalisatie

  Diensten

  Vekon (staat voor):

  EXPERTISE RONDOM SLIM ONTWIKKELEN EN PRODUCEREN FLEXIBILITEIT DOOR MODULAIR ONTWERPEN EN BOUWEN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN DOOR CONTINU INVESTEREN

  Slimmer samenwerken

  Vekon werkt voor:

  Wemo
  Boonedam-logo
  qipc-logo
  alphatronmarine-logo
  Stanley
  Neem direct contact op

  Onze partners