Elektrische schakelkast

Elektrische schakelkast

Het vervaardigen van een elektrische schakelkast is een vak apart. Als specialist in het efficiënt (her)ontwerpen en vervaardigen van schakelkasten, passen we de volgende methodes toe: Design-for-Flow en Value Engineering.

Design-for-Flow en Value Engineering

Doel bij Design-for-Flow is o.a. het modulair opbouwen van de elektrische schakelkast, zodat we een snelle en flexibele beschikbaarheid van uw eindproduct kunnen garanderen. Bij Value Engineering zoeken we continu naar manieren om arbeids- en materiaalkosten te verminderen. Bijvoorbeeld door een alternatieve keuze in componenten of opbouw van het systeem.

Meer informatie over deze methodes vindt u hier.

Efficiëntie in productie

We werken op basis van Quick Response Manufacturing. Hierbij bekijken we waar en hoe we in de verschillende schakels van het proces tijdwinst kunnen boeken. Want kortere doorlooptijden betekent doorgaans kleinere voorraden en minder productie- en verborgen kosten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schakelkast? Neem dan hier contact met ons op.

Geen vraag is te complex

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Of vul het contactformulier in
Elektrische schakelkast

Bekijk de Vekon trailer

Wij zijn trots op wat we doen. We geven u daarom graag een kijkje achter de schermen. Klik hieronder om onze video te bekijken.

Of liever een vrijblijvende kennismaking?

Wij komen graag bij u langs op locatie of nodigen u bij ons uit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Trailer

  Wij bieden

  • Het leveren van flexibele, professionele capaciteit voor technische projecten
  • Het (her)ontwerp van producten, inclusief selectie van componenten
  • Het samenstellen en tijdig leveren van besturingskasten en –panelen
  • Kostenbesparend voorraadbeheer en logistieke optimalisatie

  Diensten

  Vekon (staat voor):

  EXPERTISE RONDOM SLIM ONTWIKKELEN EN PRODUCEREN FLEXIBILITEIT DOOR MODULAIR ONTWERPEN EN BOUWEN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN DOOR CONTINU INVESTEREN

  Slimmer samenwerken

  Vekon werkt voor:

  Wemo
  Boonedam-logo
  qipc-logo
  alphatronmarine-logo
  Stanley
  Neem direct contact op

  Onze partners