Een effectief proces

Elektrische kastenbouw

Met dank aan onze geoutilleerde werkplaats en de digitalisering van ons werkproces zijn we in staat om de elektrische kastenbouw met een korte aanlooptijd te realiseren. Conform de overeenkomst met de opdrachtgever en specifiek als de weergave van de tekening worden de kasten op maat gemaakt. In combinatie met de kast worden de ECD’s (elektrische schema’s) meegeleverd. 

Een minimalistisch en effectief proces

Opera garandeert een korte levertijd omtrent op maat gemaakte kasten. Het geleverde eindproduct komt tot stand met het gebruik van de – in eigen huis – aanwezige moderne technologie. Het geminimaliseerde bouwproces is mede dankzij deze apparatuur volledig geoptimaliseerd. Een korte doorlooptijd betreft de levering van het eindproduct is bij Opera te allen tijde een primair streven.

Het eindproduct beschikbaar in een kort tijdsbestek

Alle mogelijke beschikbare hulpmiddelen zijn bij Opera op de eigen werkvloer beschikbaar. Het vermijden van de behoefte aan derde partijen helpt Opera haar belofte van een korte aanlooptijd betreft de levering van de elektrische kastenbouw te realiseren. Een combinatie van zeer bekwame vakmensen en de meest moderne technologische ontwikkelingen op de werkvloer leveren hier een significante bijdrage aan. Het feit dat Opera over een schaalgroottevoordeel beschikt is ook ten faveure van de levertijd.

De elektrische kastenbouw engineers bij Opera zijn gemotiveerde en bekwame vakmensen

Onze elektrische kastenbouw vindt plaats in de eigen geoutilleerde werkplaats waar alle benodigde technologieën en werkprocessen beschikbaar zijn. De hulpmiddelen die worden toegepast in het productieproces van de kast bestaan uit de modernste technologie en montagetechnieken. Onze engineers zijn bekwame vakmensen die hebben aangetoond kwalitatief hoogstaande producten to produceren met een korte aanlooptijd. Decennia aan ervaring en training zorgt er voor dat we op de werkvloer constant een effectieve en innovatieve werkwijze kunnen blijven hanteren.

Geen vraag is te complex

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Of vul het contactformulier in
Elektrische kasten gerealiseerd door standaardisatie

Bekijk de Vekon trailer

Wij zijn trots op wat we doen. We geven u daarom graag een kijkje achter de schermen. Klik hieronder om onze video te bekijken.

Of liever een vrijblijvende kennismaking?

Wij komen graag bij u langs op locatie of nodigen u bij ons uit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Trailer

  Wij bieden

  • Het leveren van flexibele, professionele capaciteit voor technische projecten
  • Het (her)ontwerp van producten, inclusief selectie van componenten
  • Het samenstellen en tijdig leveren van besturingskasten en –panelen
  • Kostenbesparend voorraadbeheer en logistieke optimalisatie

  Diensten

  Vekon (staat voor):

  EXPERTISE RONDOM SLIM ONTWIKKELEN EN PRODUCEREN FLEXIBILITEIT DOOR MODULAIR ONTWERPEN EN BOUWEN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN DOOR CONTINU INVESTEREN

  Slimmer samenwerken

  Vekon werkt voor:

  Wemo
  Boonedam-logo
  qipc-logo
  alphatronmarine-logo
  Stanley
  Neem direct contact op

  Onze partners