Elektrotechnisch vakmanschap

Meer informatie?

Electrical engineer

De electrical engineer van Opera werkt volgens een modern en gedigitaliseerd protocol voor een uiterst effectief werkproces. Het realiseren van elektrotechnische kasten en -systemen wordt geheel verzorgd op onze eigen werkvloer met dank aan onze geoutilleerde afdelingen. Het leveren van het – voor de klant – op maat gemaakte systeem heeft gegarandeerd een aanzienlijk korte doorlooptijd.   

Een effectieve werkwijze tegenover minimale arbeidskosten

De ontwikkeling van elektronische apparatuur wordt compleet en kostenefficiënt gerealiseerd. Een werkvloer voorzien van alle mogelijke industriële ontwikkelingen en voorzieningen verschaffen Opera van een uitgemeten en effectieve werkwijze. Benodigde componenten worden in een kort tijdsbestek gerealiseerd en specifiek volgens afspraak met de opdrachtgever op maat gemaakt.

Een combinatie van uitgemeten interne logistiek en vakmanschap

Het productieproces van het eindproduct is met dank aan digitalisering een efficient proces. We streven naar vermindering van handling, administratie en voorraadkosten door het voorkomen en minimaliseren van organisatorische en technologische verstoringen. Opera beschikt dankzij standaardisatie over schaalgroottevoordeel, mede hierdoor kunnen we tijdige levering van het eindproduct garanderen.

Onze electrical engineer is vakbekwaam en ervaren

De electrical engineer werkzaam bij Opera is kundig, getraind en vakbekwaam ten gevolge van jaren werkervaring en interne trainingsprocessen. Werken met de modernste en meest innovatieve apparatuur maakt van onze afdeling engineering een vooruitstrevend en innovatief begrip. Het bijhouden van de recentste ontwikkelingen op technologisch gebied zorgt er voor dat Opera een toonbeeld is in haar vakgebied met betrekking tot het moderniseren van de werkvloer.

Geen vraag is te complex

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Of vul het contactformulier in
Electrical engineering

Bekijk de Vekon trailer

Wij zijn trots op wat we doen. We geven u daarom graag een kijkje achter de schermen. Klik hieronder om onze video te bekijken.

Of liever een vrijblijvende kennismaking?

Wij komen graag bij u langs op locatie of nodigen u bij ons uit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Trailer

  Wij bieden

  • Het leveren van flexibele, professionele capaciteit voor technische projecten
  • Het (her)ontwerp van producten, inclusief selectie van componenten
  • Het samenstellen en tijdig leveren van besturingskasten en –panelen
  • Kostenbesparend voorraadbeheer en logistieke optimalisatie

  Diensten

  Vekon (staat voor):

  EXPERTISE RONDOM SLIM ONTWIKKELEN EN PRODUCEREN FLEXIBILITEIT DOOR MODULAIR ONTWERPEN EN BOUWEN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN DOOR CONTINU INVESTEREN

  Slimmer samenwerken

  Vekon werkt voor:

  Wemo
  Boonedam-logo
  qipc-logo
  alphatronmarine-logo
  Stanley
  Neem direct contact op

  Onze partners