Besturingstechniek

Besturingstechniek

Opera biedt totaaloplossingen op het gebied van besturingstechniek. Van technisch advies tot de daadwerkelijke fabricage van besturingskasten. Als specialist leveren we maatwerk tot in het kleinste detail. We beschikken over een indrukwekkende werkplaats met de modernste apparatuur en professionele engineers. Verder zijn onze werkprocessen optimaal ingericht, zodat we snelle levering kunnen garanderen. Kortom, Opera is hét adres als het gaat om maatoplossingen in besturingstechniek.

Kwaliteit en snelheid

Opera benadert elke oplossing volgens de principes van Quick Response Manufacturing (QRM). Bij de ontwikkeling, productie en levering richten we ons op het optimaliseren van de waardestroom binnen de gehele keten. Door de vele efficiencyslagen in ons werkproces beperken we zaken als verspilling, fabricagefouten en wachttijden tot een minimum. Met Opera bent u dan altijd verzekerd van kwalitatief maatwerk en razendsnelle levering.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan hier contact op met één van onze medewerkers.

Geen vraag is te complex

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Of vul het contactformulier in
Elektrische kastenbouw bij Opera

Bekijk de Vekon trailer

Wij zijn trots op wat we doen. We geven u daarom graag een kijkje achter de schermen. Klik hieronder om onze video te bekijken.

Of liever een vrijblijvende kennismaking?

Wij komen graag bij u langs op locatie of nodigen u bij ons uit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Trailer

  Wij bieden

  • Het leveren van flexibele, professionele capaciteit voor technische projecten
  • Het (her)ontwerp van producten, inclusief selectie van componenten
  • Het samenstellen en tijdig leveren van besturingskasten en –panelen
  • Kostenbesparend voorraadbeheer en logistieke optimalisatie

  Diensten

  Vekon (staat voor):

  EXPERTISE RONDOM SLIM ONTWIKKELEN EN PRODUCEREN FLEXIBILITEIT DOOR MODULAIR ONTWERPEN EN BOUWEN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN DOOR CONTINU INVESTEREN

  Slimmer samenwerken

  Vekon werkt voor:

  Wemo
  Boonedam-logo
  qipc-logo
  alphatronmarine-logo
  Stanley
  Neem direct contact op

  Onze partners