BESTURINGSKASTEN

BESTURINGSKASTEN

Opera garandeert een spoedige realisatie van een elektronische besturingskasten dankzij onze geoutilleerde werkplaatsen en een geoptimaliseerd werkproces. De kasten worden gerealiseerd conform specifieke afspraken met de opdrachtgever welke in detail zijn vastgesteld in de tekening. Naast de spoedige aflevering van de kast worden de elektrische schema’s (ECD’s) meegeleverd. Onze engineers zijn gemotiveerd een bekwame vakmensen.

Vakbekwame engineers

Wij ontwikkelen en produceren de besturingskasten volledig zelf. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technologie en vooruitstrevende montagetechnieken. Onze professionele engineers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leveren al tientallen jaren vakwerk. Dat maakt Opera tot een gewaardeerde partner als het gaat om het vervaardigen van maatwerk besturingskasten.

Het eindproduct gegarandeerd spoedig geleverd

Vanwege het feit dat Opera alle benodigde hulpmiddelen op de eigen werkvloer beschikbaar heeft, is er geen behoefte aan een derde partij om de kasten te realiseren. Schaalgroottevoordeel waarover Opera beschikt dankzij standaardisatie is tevens ten faveure van de levertijd en de kwaliteit van de kast. Eventueel oponthoud vanwege technische of administratieve storingen worden in een vroeg stadium opgespoord en opgelost. Opera garandeert dankzij haar geoptimaliseerde werkwijze een korte doorlooptijd en spoedige levering van component en eindproduct.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op.

Geen vraag is te complex

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Of vul het contactformulier in

Bekijk de Vekon trailer

Wij zijn trots op wat we doen. We geven u daarom graag een kijkje achter de schermen. Klik hieronder om onze video te bekijken.

Of liever een vrijblijvende kennismaking?

Wij komen graag bij u langs op locatie of nodigen u bij ons uit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Trailer
  Wij bieden

  • Het leveren van flexibele, professionele capaciteit voor technische projecten
  • Het (her)ontwerp van producten, inclusief selectie van componenten
  • Het samenstellen en tijdig leveren van besturingskasten en –panelen
  • Kostenbesparend voorraadbeheer en logistieke optimalisatie

  Diensten

  Vekon (staat voor):

  EXPERTISE RONDOM SLIM ONTWIKKELEN EN PRODUCEREN FLEXIBILITEIT DOOR MODULAIR ONTWERPEN EN BOUWEN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN DOOR CONTINU INVESTEREN

  Slimmer samenwerken

  Vekon werkt voor:

  Wemo
  Boonedam-logo
  qipc-logo
  alphatronmarine-logo
  Stanley
  Neem direct contact op

  Onze partners