Elektrotechnisch vakmanschap

Een geoptimaliseerd werkproces

Besturingskast

Vekon garandeert een spoedige realisatie van een elektronische besturingskast dankzij onze geoutilleerde werkplaatsen en een geoptimaliseerd werkproces. De kasten worden gerealiseerd conform specifieke afspraken met de opdrachtgever welke in detail zijn vastgesteld in de tekening. Naast de spoedige aflevering van de kast worden de elektrische schema’s (ECD’s) meegeleverd. Onze engineers zijn gemotiveerd een bekwame vakmensen. 

Een geoptimaliseerd werkproces

Alle moderne hulpmiddelen en technische benodigdheden zijn beschikbaar op onze werkvloer. De mechanische bewerking van de kasten vindt volledig machinaal plaats in eigen huis. Een combinatie van de meest geavanceerde technologie en bekwame engineers leidt tot een geoptimaliseerd werkproces. Vanwege de effectiviteit van het werkproces realiseren we het samenstellen, bedraden en testen van de kast in een kort tijdsbestek.

Het eindproduct gegarandeerd spoedig geleverd

Vanwege het feit dat Vekon alle benodigde hulpmiddelen op de eigen werkvloer beschikbaar heeft, is er geen behoefte aan een derde partij om de kasten te realiseren. Schaalgroottevoordeel waarover Vekon beschikt dankzij standaardisatie is tevens ten faveure van de levertijd en de kwaliteit van de kast. Eventueel oponthoud vanwege technische of administratieve storingen worden in een vroeg stadium opgespoord en opgelost. Vekon garandeert dankzij haar geoptimaliseerde werkwijze een korte doorlooptijd en spoedige levering van component en eindproduct.

De besturingskasten worden gerealiseerd door gemotiveerde en vakbekwame engineers

De bouw van een besturingskast vindt volledig plaats in eigen huis in onze geoutilleerde werkplaatsen waar alle benodigde hulpmiddelen beschikbaar zijn. De innovatieve technologie in het productieproces worden toegepast met de modernste montagetechnieken. De engineers bij Vekon zijn vakbekwaam, gemotiveerd en hebben decennia aangetoond een kwalitatief hoogstaande productie te kunnen afleveren in een afzienbaar tijdsbestek.

Geen vraag is te complex

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Of vul het contactformulier in

Bekijk de Vekon trailer

Wij zijn trots op wat we doen. We geven u daarom graag een kijkje achter de schermen. Klik hieronder om onze video te bekijken.

Of liever een vrijblijvende kennismaking?

Wij komen graag bij u langs op locatie of nodigen u bij ons uit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Trailer

  Wij bieden

  • Het leveren van flexibele, professionele capaciteit voor technische projecten
  • Het (her)ontwerp van producten, inclusief selectie van componenten
  • Het samenstellen en tijdig leveren van besturingskasten en –panelen
  • Kostenbesparend voorraadbeheer en logistieke optimalisatie

  Diensten

  Vekon (staat voor):

  EXPERTISE RONDOM SLIM ONTWIKKELEN EN PRODUCEREN FLEXIBILITEIT DOOR MODULAIR ONTWERPEN EN BOUWEN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN DOOR CONTINU INVESTEREN

  Slimmer samenwerken

  Vekon werkt voor:

  Wemo
  Boonedam-logo
  qipc-logo
  alphatronmarine-logo
  Stanley
  Neem direct contact op

  Onze partners